Tækning

Tækning i Silkeborg, Ikast-Brande & resten af Midtjylland​

Tækkemand Tonni D. Justesen udfører tækning og nyt stråtag på alle typer boliger. Vi har flere års erfaring og kan stå for alle opgaver - både store som små.

Tækning der skaber tilfredse kunder

Vi udfører al tækning med fokus på dine individuelle ønsker og boligens behov. Vi har gennem tiden gjort mange kunder tilfredse med vores tækning, fordi vi altid har fokus på grundighed og på de enkelte detaljer, så du får det bedste resultat i højeste kvalitet.

Et stråtag består af et lag af tækkerør, der under en tækning bliver lagt på en bærende konstruktion af spær og lægter. Tækkerørene ligger forskudt, så man kun ser den nederste del af hvert rør. Vi fastgår rørene til lægterne med en binding eller en syning.

Under tækning kan stråene fastgøres til lægterne enten ved, at de sys fast med fortløbende sting, eller ved at de fastgøres ved eksempelvis at lægge galvaniseret jerntråd/tentorstål vandret hen over tækkerørene og fastgøre det til lægterne.

Tækning med holdbare løsninger​

Når vi udfører tækning, vægter vi kvalitet, grundighed og personlig kontakt meget højt – uanset opgavens omfang. På den måde er du også sikker på, at det færdige resultat lever op til dine forventninger, og at tækningen holder længst muligt.

Med det danske vejr, som varierer fra sol til blæst, sne og regn, er det vigtigt, at der er foretaget en ordentlig tækning helt ned til mindste detalje. Med os som din professionelle tækkemand behøver du ikke at bekymre dig om holdbarheden på dit stråtag.

Rådgivning omkring nyt stråtag / tækning​

Vi har over 30 års erfaring med tækning og nyt stråtag og deler gerne ud af vores ekspertise, hvis du har brug for professionel rådgivning og vejledning angående dit stråtag, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit tag.

Vi kører til opgaver i hele Silkeborg, Ikast-Brande og Horsens samt resten af området, så du er velkommen til at kontakte os på telefon 21 91 16 96 for rådgivning og tilbud på tækning.

 

kontakt os