Nyt stråtag Silkeborg, Ikast-brande, Horsens & omegn​

Påtænker du at få lagt nyt stråtag, eller ønsker du omlægning af det gamle? så tag Tækkefirmaet Tonni D. Justesen med på råd.

Hvorfor få stråtag?

Der er mange gode grunde til at få et stråtag på boligen, hvis det ikke i forvejen har et.

Et stråtag er et lag af tækkerør, som ligger på en bærende konstruktion af spær og lægter. Det er smidigt, miljørigtigt, holdbart og smukt at se på. Et stråtag klæder ikke kun gamle huse med bindingsværk, men også nye bygninger. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Hvornår skal jeg have nyt stråtag?

Er det nuværende stråtag af ældre dato eller ser det meget slidt ud, er det måske tid til et nyt stråtag, så du er sikker på, at taget holder til det danske vejr og ikke er med til at føre skader på boligen.

Er du i tvivl om, hvorvidt boligen trænger til et nyt stråtag, så kommer vi gerne ud og besigtiger taget og giver vores professionelle vurdering. Vi har over 30 års erfaring inden for tækning og med vores ekspertise er du garanteret ikke alene en ærlig og kompetent vurdering, men også et arbejde i højeste kvalitet, såfremt vi skal lægge et nyt stråtag.

Stråtag i kvalitet frem for alt​

Hos os er der ingen tvivl i prioritereingen mellem kvalitet og kvantitet. Vi lægger stor vægt på tilfredse kunder, hvorfor kvalitet og grundighed altid kommer i første række, når vi udfører nyt stråtag. Vi er ligeledes medlem af Dansk Tækkemandslaug og dermed en del af Byg Garanti-ordningen, hvilket også er din garanti for et resultat i højeste kvalitet.

Vi udfører nyt stråtag i hele Silkeborg og området omkring Ikast-Brande.

Kontakt os på telefon 21 91 16 96 hvis du ønsker en vurdering eller et uforpligtende tilbud på et nyt stråtag.