Nyt stråtag Silkeborg, Ikast-brande, Horsens & omegn​

Påtænker du at få lagt nyt stråtag, eller ønsker du omlægning af det gamle? så tag Tækkemand Tonni D. Justesen med på råd.

Hvorfor få stråtag?

Der er mange gode grunde til at få et tag lavet af strå, hvis din bolig ikke i forvejen har et.

Et stråtag er et lag af tækkerør, som ligger på en bærende konstruktion af spær og lægter. Det er smidigt, miljørigtigt, holdbart og smukt at se på. Med et tag af strå, klæder det ikke kun gamle huse med bindingsværk, men også nye bygninger. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Du vil blandt andet opleve følgende, ved at få lavet nyt stråtag:

 • Bæredygtighed og effektiv isolering:
  Et af de mest fremtrædende træk ved denne type tag er dens miljøvenlighed. Den kan samtidig levere en effektiv isolering til din bolig, da stå har en naturlig isoleringsevne, der kan hjælpe med at regulere temperaturen i dit hjem.
   
 • Æstetik:
  Vi vil også gå så langt og garantere dig, at et tag af strå vil give dit hjem et tidløst og rustikt udseende. Det vil give et charmerende look til dit hjem. 
   
 • Holdbarhed:
  Et velplejet tag af strå kan vare i mange år, endda årtier. Dette gør det til en langvarig investering, der samtidig kræver minimal vedligeholdelse. Det sparer dig både tid, men også penge i det lange løb.  

Skal dit tag udskiftes?

Er det nuværende stråtag af ældre dato eller ser det meget slidt ud, er det måske tid til at få renoveret dit nuværende, eller endda lave komplet udskiftning. Det sikrer dig at taget holder til det danske vejr, og ikke er med til at føre skader på boligen.

Er du i tvivl om, hvorvidt boligen trænger til et nyt tag af strå, så kommer vi gerne ud og besigtiger taget og giver vores professionelle vurdering. Vi har over 30 års erfaring inden for tækning og med vores ekspertise er du garanteret ikke alene en ærlig og kompetent vurdering, men også et arbejde i højeste kvalitet, såfremt vi skal lægge et nyt stråtag.

Hos os ved Tækkemand Tonni D. Justesen stræber efter at være et alsidig tækkefirma, og vi vil på bedste vis prøve at helgardere dig, skulle du bruge hjælp til hvilke som helst opgaver inden for faget. Vi kan derfor også tilbyde at hjælpe dig med:

Stråtag i kvalitet frem for alt​

Hos os er der ingen tvivl i prioritereingen mellem kvalitet og kvantitet. Vi lægger stor vægt på tilfredse kunder, hvorfor kvalitet og grundighed altid kommer i første række, når vi udfører nyt stråtag. Vi er ligeledes medlem af Dansk Tækkemandslaug og dermed en del af Byg Garanti-ordningen, hvilket også er din garanti for et resultat i højeste kvalitet.

Vi udfører vores services i hele Silkeborg og området omkring Ikast-Brande.

Kontakt os på 21 91 16 96​ eller tonnitaekkemand@gmail.com hvis du ønsker en vurdering, et uforpligtende tilbud, eller blot har spørgsmål og søger rådgivning.

Kontakt