Brandsikring af stråtag og faste tage​

Et stråtag antændes lettere end andre faste tage, men man har i løbet af de seneste 10 år fundet

brugbare brandisoleringsmetoder.

Den mest brugte er Sepatec-brandisolering, som fastgøres oven på lægterne og kommer til at ligge på undersiden af stråene.

Metoden er godkendt

Er uheldet ude, er det yderst vigtigt, at stråtaget er brandsikret korrekt. Tonni D. Justesen brandsikrer med Sepatec, der sørger for, at en eventuel ild kun breder sig ganske langsomt - og kun med små flammer, der ikke sender et hav af gløder omkring sig.

Metoden er godkendt af Dansk Brandteknisk Institut (DBI), og der udstedes certifikat for brandisoleringen. Flere forsikringsselskaber giver også nedslag i præmien ved brandisolering.

Levering til tiden

Når solide produkter og stærkt håndværk går hånd i hånd, kan du altid være sikker på en løsning, der holder i mange år fremover.

Vi tager os af alle opgaver i forbindelse med brandsikring med Sepatec. Vi har flere års erfaring og sørger for, at boligen bliver brandsikret på bedst mulige måde.

Medlem af Byg Garanti

Vælger du tækkemand Tonni D. Justesen, får du aldrig ubehagelige overraskelser. Vi overholder alle aftalte betingelser og priser, og vi leverer altid til tiden.

Vi er medlem af Dansk Tækkemandslaug og dermed også med i Bygs garantiordning. Derfor har du endnu en garanti for, at det arbejde, vi udfører, er i topklasse.

Vi sætter en stor ære i at levere kvalitet, som lever hunderede procent op til dine forventninger.